Services

Maintenance: Regelmatig onderhoud verpakkingslijnen voorkomt problemen


Bedrijfszekerheid is van groot belang voor verpakkingslijnen bij brouwerijen, frisdrankproducenten en conservenfabrieken. Want als zich een storing voordoet voordoet, ligt de productie stil. Net als een auto hebben verpakkingslijnen regelmatig onderhoud nodig. Zo kunnen ernstige problemen worden voorkomen.
Onderhoudscontract op maat

BoCoTech biedt onderhoudscontracten op maat voor uiteenlopende installaties. Daarnaast voert BoCoTech op verzoek onderhoudswerkzaamheden uit.

Technische ondersteuning:
BoCoTech is altijd en overal tot uw dienst!


Technische problemen aan verpakkingslijnen bij brouwerijen, frisdrankproducenten en conservenfabrieken zijn op zich al vervelend genoeg. BoCoTech biedt dan ook adequate technische ondersteuning om problemen zo snel mogelijk te verhelpen. Waar ook ter wereld.

Afhankelijk van de aard van het probleem
- biedt BoCoTech telefonische of teleservice ondersteuning;
- organiseert BoCoTech contact met de fabrikant van de desbetreffende machine / apparatuur;
- levert BoCoTech met spoed de benodigde onderdelen;
- stuurt BoCoTech met spoed een specialist om het probleem ter plekke te verhelpen.

BoCoTech doet er alles aan om de overlast voor productie tot een minimum te beperken!

Tweedehandsmachines:
kwaliteit gegarandeerd!


Wilt u snel beschikken over een machine of een complete verpakkingslijn, of is uw budget beperkt? Dan is de aankoop van een tweedehands machine of installatie een goede optie.

Wereldwijd netwerk
BoCoTech heeft toegang tot een wereldwijd netwerk voor gebruikte machines. Het aanbod varieert, van complete installaties tot complete brouwerijen.

BoCoTech staat voor kwaliteit
Voordat tweedehands machines of verpakkingslijnen worden verkocht en geïnstalleerd, worden ze bij BoCoTech uitgebreid geïnspecteerd en gereviseerd. Pas als BoCoTech tevreden is met het resultaat, gaat de machine of installatie de deur uit. Want BoCoTech staat voor kwaliteit. Gegarandeerd!